Μπλατ: «Σπουδαίο μπασκετικό μυαλό ο Κάτας - Ήμουν αντίθετος με Αγγελόπουλους»

Μπλατ: «Ξέρω καλά τον Λάνγκφορντ. Τρέφω σεβασμό για αυτόν»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» και μίλησε για τον συμπατριώτη του, Όντεντ Κάτας, ενώ τόνισε για ακόμη μια διαφορά, πως η απόφαση του Ολυμπιακού να φύγει από το ημίχρονο στον περίφημο ημιτελικό του Κυπέλλου, ήταν λανθασμένη.

Αναλυτικά:

Την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μου άρεσε καθόλου η απόφαση να φύγουμε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο. Ήμουν αντίθετος όμως γνωρίζω γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Αγαπώ και σέβομαι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, εκτιμώ τον τρόπο που με αντιμετώπισαν και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ειδικά όμως αυτή η απόφαση δεν μου άρεσε… Έχω μόνο θετικά λόγια να πω για τη διοίκηση και τον κόσμο».

Τον Όντεντ Κάτας: «Είναι ένα σπουδαίο μπασκετικό μυαλό! Τον σέβομαι απεριόριστα! Ήμουν προπονητής του όταν ήταν νεότερος και παρακολουθώ την καριέρα του, από τη στιγμή μάλιστα που συνεργάστηκε με τον γιο μου στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Έχει συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και φιλοσοφία όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού. Έχει τον δικό του τρόπο! Πράττει αυτά που πιστεύει». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News