Μπάγερν - Παναθηναϊκός 81-78: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 81-78: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Audi Dome απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Ε, τι να πεις και τι να γράψεις τώρα. Εκεί, που πήγε το Τριφύλλι να προσφέρει μια μικρή ικανοποίηση στον κόσμο του, συνέβη… το αναπάντεχο. Ακόμα και την ημέρα που οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη ήταν ανώτεροι, έπαιξαν με διάθεση και έβγαλαν όμορφες φάσεις, ηττήθηκαν. Μια ήττα διαφορετική από τις Προηγούμενες που ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με… πρόβατο στη σφαγή. Μια ήττα, σαφέστατα, πιο πικρή!

Δημήτρης Πρίφτης (6/10): Παρά με την ψυχολογική κούραση της ομάδας, εκείνη στάθηκε καλύτερα από οποιαδήποτε φορά. Για τη σημερινή αποτυχία, ήταν να γίνει. Δεν είναι ευθύνη του προπονητή το σημερινό αποτέλεσμα. Υπάρχουν, ωστόσο, ερωτηματικά σχετικά με τα DNPs των Φλόιντ και Φέρελ.

Κέντρικ Πέρι (2/10): Δεν είναι ο γκαρντ που θέλει ο Παναθηναϊκός ο Αμερικανός. Έπαιξε για ένα δεκάλεπτο και δεν προσέφερε απολύτως τίποτα με εμφανέστατη αδυναμία και στην άμυνα.

Ντάριλ Μέικον (8,5/10): Έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο στην δ’ περίοδο που θα μπορούσε να συμβάλλει σε νίκη του Παναθηναϊκού. Συνολικά, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ό,τι καλύτερο παρουσίασε και δημιουργικά το Τριφύλλι.

Γιώργος Παπαγιάννης (6/10): Ο «πύργος» του Παναθηναϊκού ήταν θετικός με 7 πόντους και 5 ριμπάουντ. Για πολλοστή φορά, αν πλαισιωθεί με ποιοτικούς γκαρντ, θα προσφέρει και παραπάνω.

Λευτέρης Μποχωρίδης (4/10): Έπαιξε το μισό χρόνο από ότι ο Πέρι και πρόλαβε να προσφέρει παραπάνω. Έβαλε 3 πόντους, μοίρασε 2 ασίστ για 1 λάθος σε 5 λεπτά συμμετοχής.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Αξίζει συγχαρητήρια, γιατί άφησε πίσω του το Κάουνας (2/13 σουτ) και έκανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο Μόναχο. Έφθασε τους 17 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 1/2 βολές.

Γιόγκι Φέρελ (-): DNP

Λεωνίδας Κασελάκης (4/10): Στο πέρασμα του μαζί με τον Μποχωρίδη έδωσαν κάποιες απαντήσεις για λογαριασμό των πρασίνων. Δεν ήταν αρνητικός στο δεκάλεπτο που έπαιξε.

Οκάρο Γουάιτ (3/10): Είναι ο μοιραίος παίκτης του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο δεν έβαλε τις δύο βολές στο φινάλε, προσέφερε και δύο βολές στους αντιπάλους σε προσπάθεια για ριμπάουντ. Είχε 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Τζεχάιβ Φλόιντ (-): DNP

Νεμάνια Νέντοβιτς (6/10): Επιτέλους… κάτι έδειξε ο Σέρβος μετά από καιρό. Σκόραρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο (7 συνολικά) προς το φινάλε του αγώνα, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ. Μετά από καιρό, έφθασε τον βαθμό ωφελιμότητάς του στο 12.

Τζέρεμι Έβανς (4/10): Ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, αλλά η απόδοσή του έπεσε αισθητά στο δεύτερο μέρος.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (5,5/10): Ο Κουβανός είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά είναι δεδομένο πως μπορεί να αποδώσει και καλύτερα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News