Μουνιέσα: «Όχι» σε πουλέν του Γκουαρντιόλα από Μπαρτσελόνα ο Γιοβάνοβιτς!

Μουνιέσα: «Όχι» σε πουλέν του Γκουαρντιόλα από Μπαρτσελόνα ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Μαρκ Μουνιέσα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρότι το σκέφτηκε σοβαρά, αποφάσισε πως δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που του ταιριάζει για το κέντρο της άμυνας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, απόφοιτος των ακαδημιών της Μασία, «έπαιξε» για το Τριφύλλι και παρά το γεγονός πως καλύπτει τα «θέλω» του Σέρβου προπονητή του Παναθηναϊκού, δεν θα καταλήξει στους «πράσινους».

Ο λόγος είναι πως ο Μουνιέσα, παρά την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση – δεν θα μπορούσε να μην τη διέθετε, μιας και προέρχεται από τις ακαδημίες της «Μπάρτσα – δεν είναι τόσο physical ποδοσφαιριστής, όπως για παράδειγμα, ο Μανγκαλά.

Ο 29χρονος Ισπανός στόπερ, μετά την Μπαρτσελόνα, έπαιξε στις Στόουκ, Χιρόνα και Αλ Αράμπι. Με την τελευταία, πέρσι, πραγματοποίησε 24 συμμετοχές (4 κίτρινες, 1 κόκκινη) σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αραβίας. Η χρηματική του αξία είναι στα 2,4 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον είχε «ανεβάσει» στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά η πορεία του δεν ήταν εκείνη που εκτιμούσαν εκείνες τις μέρες οι Καταλανοί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News