«Μου φάνηκε ευγενικός ο Αλαφούζος»

«Μου φάνηκε ευγενικός ο Αλαφούζος»

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, που ανέλαβε -για μικρό χρονικό διάστημα- αρχιπροπονητής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον δημοσιογράφο Uncle Stel σχολίασε το πέρασμά του από το τριφύλλι. Τι είπε για Αλαφούζο και Νταμπίζα.

«Συνάντησα τον Γιάννη Αλαφούζο λίγες φορές, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ενός συμπαθητικού ανθρώπου στις συναντήσεις. Ήταν πολύ ευγενικός. Δεν ήμουν πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ», τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με το Νίκο Νταμπίζα τόνισε: «Δε γνώριζα τον Νίκο Νταμπίζα πριν συναντηθώ μαζί του στο Λονδίνο,,δουλέψαμε πρώτα στην Ομόνοια μαζί για 8 μήνες και μετά βρεθήκαμε ξανά στον Παναθηναϊκό, οπότε χάρηκα πολύ γι’αυτό. Ήταν και ο πρώτιστος λόγος για τον οποίο ήρθα στον Παναθηναϊκό.

Μου άρεσε το πρότζεκτ του και πραγματικά λυπάμαι που δεν του δόθηκε ο χρόνος να ολοκληρώσει, πλήρως το πλάνο του στην ομάδα.Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα έρχονταν. Ελπίζω να τον δω σύντομα ξανά σε κάποια υψηλή θέση και πάλι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News