«Μου φάνηκε ευγενικός ο Αλαφούζος»

«Μου φάνηκε ευγενικός ο Αλαφούζος»

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, που ανέλαβε -για μικρό χρονικό διάστημα- αρχιπροπονητής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον δημοσιογράφο Uncle Stel σχολίασε το πέρασμά του από το τριφύλλι. Τι είπε για Αλαφούζο και Νταμπίζα.

«Συνάντησα τον Γιάννη Αλαφούζο λίγες φορές, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ενός συμπαθητικού ανθρώπου στις συναντήσεις. Ήταν πολύ ευγενικός. Δεν ήμουν πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ», τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με το Νίκο Νταμπίζα τόνισε: «Δε γνώριζα τον Νίκο Νταμπίζα πριν συναντηθώ μαζί του στο Λονδίνο,,δουλέψαμε πρώτα στην Ομόνοια μαζί για 8 μήνες και μετά βρεθήκαμε ξανά στον Παναθηναϊκό, οπότε χάρηκα πολύ γι’αυτό. Ήταν και ο πρώτιστος λόγος για τον οποίο ήρθα στον Παναθηναϊκό.

Μου άρεσε το πρότζεκτ του και πραγματικά λυπάμαι που δεν του δόθηκε ο χρόνος να ολοκληρώσει, πλήρως το πλάνο του στην ομάδα.Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα έρχονταν. Ελπίζω να τον δω σύντομα ξανά σε κάποια υψηλή θέση και πάλι».Eλέγξτε επίσης

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Γκίκιεβιτς

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Γκίκιεβιτς

Ο Σωκράτης Διούδης έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό κι είναι αναμφισβήτητα, εφόσον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.