Μην παίξεις με τη φωτιά...

«Έπεσε» σαν μεγάλη ομάδα!

O Παναθηναϊκός πρέπει να μελετήσει καλά το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ και την Κυριακή να βγει στη Λεωφόρο με επιμονή να παίξει πάνω στην ευνοϊκή κάθε φορά κατάσταση υπέρ του στοχεύοντας τα miss matches στα μαρκαρίσματα μέσα στα αντίπαλα καρέ.

Μέσα από αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό και την transition επίθεση του υπό συνθήκες οι οποίες θα του εξασφαλίζουν ένα πλαίσιο ισορροπίας για την επόμενη επίθεση, ασχέτως ευστοχίας ή αστοχίας.

Το σίγουρο είναι ότι επειδή έχεις χάσει ήδη πέντε πόντους πρέπει να βγεις μπροστά για να καθαρίσεις δίχως να τους αφήσεις μπάλα, παίζοντας με τη φωτιά!

Ο Βιγιαφάνιες κι ο Χατζηγιοβάνης είναι σε φόρμα, αυτοί είναι που θα πάρουν το μεγάλο μερίδιο ως main ballhandler σε πολλές περιπτώσεις, το θέμα είναι να εμφανιστούν σε καλή μέρα οι επιθετικοί, ίσως πρέπει ο κόουτς να κοιτάξει τι μπορεί να βγάλει από τη συνύπαρξη Μακέντα-Καρλίτος, με τον Ισπανό να δείχνει ιδιαίτερα ζωηρός και κεφάτος στα λίγα λεπτά του έπαιξε στο Καραϊσκάκη έχοντας τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του τριφυλλιού στην επανάληψη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News