Μίλαν - Λιλ - Παναθηναϊκός: Ντόμινο... εξελίξεων με τους χαφ!

Μίλαν - Λιλ - Παναθηναϊκός: Ντόμινο... εξελίξεων με τους χαφ!

Η Μίλαν εντόπισε τον αντικαταστάτη του Κεσί, τον οποίο κινδυνεύει να χάσει ως ελεύθερο δίχως να πάρει ούτε.. ευρώ!

Οι «ροσονέρι», που «τσέκαραν» τελευταία τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, θα στραφούν τελικά σε μια πολύ πιο ακριβή μεταγραφή, καθώς θέλουν να φέρουν στο Μιλάνο τον Ρενάντο Σάντσες σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο Κεσί ζητάει 8-9 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που δεν βρίσκεται σε θέση να ρίξει άμεσα η Μίλαν, οπότε, ο πρώτος αναμένεται να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα.

Από κει και πέρα, η Μίλαν δουλεύει τη μεταγραφή του μέσου από τη Λιλ, που την Κυριακή σκόραρε με την Εθνική Πορτογαλίας απέναντι στη Σερβία. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει κάνει σαφές ότι ο πελάτης του έχει έρθει η ώρα να παίξει σε ένα μεγάλο club.

Σημειώνεται ότι σε 6 μήνες μένει με έναν μόλις χρόνο συμβολαίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Λιλ δεν θα μπορεί να ζητήσει ένα αδιανόητο ποσό.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις δεν επηρεάζουν τον Σεχ Νιάς, ο οποίος θα φύγει από το γαλλικό κλαμπ κανονικά τον ερχόμενο Γενάρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News