Μετρ... στα στημένα ο Παναθηναϊκός, το σχέδιο για να βγει μόνος ο Κουρμπέλης με το τέρμα! (vid)

Μετρ... στα στημένα ο Παναθηναϊκός, το σχέδιο για να βγει μόνος ο Κουρμπέλης με το τέρμα! (vid)

Τρομερή δουλειά έχει ρίξει ο Παναθηναϊκός στις στημένες φάσεις και από καθαρή ατυχία δε βρήκε ένα πολύ όμορφο τέρμα στην προσπάθεια του Κουρμπέλη στο α’ μέρος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Του Νότη Καμπέρη.

Σαν ένα… ποδοσφαιρικό pick n roll ήταν αυτό που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός σε ένα κόρνερ από τα αριστερά που εκτέλεσε ο Τσέριν (και όχι ο βασικός εκτελεστής Αϊτόρ).

Ο Σλοβένος ήξερε εξ αρχής πως έπρεπε να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι για να βγει η… κομπίνα. Ο Κουρμπέλης κάνει ένα βήμα προς τα αριστερά για να δώσει στον Λιβάι Γκαρσία που είχε αναλάβει το μαρκάρισμά του πως θα κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο «αρχηγός» κάνει αστραπιαία κίνηση προς τα πίσω στο δεύτερο!

Ο Πούγγουρας ξέρει το σχέδιο της ομάδας και «φράζει» νόμιμα τον δρόμο στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και κάπως έτσι, ο «Κούρμπε» βγήκε ανενόχλητος με την εστία στο πιάτο. Δυστυχώς, για τον Έλληνα χαφ η κεφαλιά δε βρήκε εστία…

Η… δικαίωση για το Τριφύλλι ήρθε στο επόμενο κόρνερ του Παναθηναϊκού, πάλι από τα αριστερά με τον Τσέριν, όταν ο Σπόραρ «κέρδισε» το πεντακάθαρο πέναλτι για χέρι του Χατζισαφί.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News