Μεταγραφές: Ο φορ που «θέλει» ο Παναθηναϊκός για να μην δούμε τα ίδια

Μεταγραφές: Ο φορ που «θέλει» ο Παναθηναϊκός για να μην δούμε τα ίδια

Κάτι μας λέει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αλλάξει τον τρόπο που θα επιτίθεται ο Παναθηναϊκός του χρόνου ποντάροντας σε διαφορετικά χαρτιά.

Ο Καρλίτος είναι φορ περιοχής αλλά φέτος έβαλε μόνο 6 γκολ, ο Μακέντα είναι φορ που παίρνει ζωή και ενέργεια μέσα από τη συχνή συμμετοχή στο παιχνίδι αγωνιζόμενος κι ως μεταφορέας μπάλας.

Πιθανότατα επειδή δεν πήρε αυτόν τον ρόλο φέτος, έμεινε στα ρηχά, λόγος που ανάγκασε την ΠΑΕ να τον βγάλει στη βιτρίνα.

Το ζητούμενο είναι ο σύλλογος του χρόνου να μπορεί να κρατήσει μπάλα ψηλά για πολύ ώρα και να υπάρχει κατάλληλη ανασταλτική λειτουργία, όταν αυτή θα χάνεται.

Με την επιστροφή Κουρμπέλη θεωρητικά ήδη έχεις εξασφαλίσει λιγότερα λάθη στην αρχική προσπάθεια ανάπτυξης.

Ο φορ που «θέλει» ο Παναθηναϊκός

Στόχος του Σέρβου στη μεταγραφική περίοδο είναι να βρει ποδοσφαιριστές που θα έχουν δυνατότητα να κάνουν ποιοτικές επιλογές, χωρίς εύκολα λάθη στη μεταφορά μπάλας.

Ζητούμενο θα είναι να έρθουν και επιθετικοί με καλή αίσθηση του χώρου, να ξέρουν πώς να κάνουν δικό τους μεγάλο μέρος γηπέδου, καλοί στο ψηλό παιχνίδι και με αποτελεσματικότητα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News