Μεταγραφές: Κρίσιμη απόφαση Γιοβάνοβιτς για τους στόπερ

Σένκεφελντ: «Η σεζόν θα είναι καταστροφική αν...»

Θα ρισκάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα περιμένει την αποθεραπεία του Μπαρτ Σένκεφελντ αρχίζοντας τη σεζόν με δίδυμο Πούγγουρα-Βέλεθ ή θα ζητήσει κεντρικό αμυντικό; Κι όταν γυρίσει ο Ολλανδός τι θα γίνει;

Το βέβαιο είναι ότι παρότι ο Ισπανός μπακ δεν έκανε άσχημη σεζόν, σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να αναλάβει καθήκοντα μπροστάρη της πράσινης οπισθοφυλακής.

Προσωπικά μας εντυπωσίασε κι η πρόσφατη κλήση του Αχιλλέα στην εθνική ομάδα αφού το παιδί φέτος είχε φανερή έλλειψη αυτοπεποίθησης και πολλά λάθη.

Πολλά από τα γκολ που δέχθηκε φέτος το τριφύλλι ήταν παιδικά κι εκθέτουν την ατομική ποιότητα των αμυντικών του. Το σίγουρο είναι πως το παραπάνω δίδυμο δεν μας ξετρέλανε κιόλας με τις επιδόσεις του.

Σε αυτό που δεν μπορούμε να δώσουμε με βεβαιότητα απάντηση είναι το αν είναι χειρότερο αυτό που συμβαίνει με τον Ισπανό που φέρει ευθύνη σε μεγάλο ποσοστό γκολ που δέχεται η ομάδα ή αυτό που γίνεται με τον Έλληνα, που έχει την ικανότητα για κεντρικό αμυντικό να καταφέρνει να μην υπάρχει σε καμία φάση που δημιουργεί ο αντίπαλος.

Κάποτε έλεγαν «αόρατο τείχος» τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, νομίζουμε για τον Πούγγουρα φέτος ταιριάζει να μείνει μόνο το …αόρατος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News