Μέσα ο Καλτσάς

Μέσα ο Καλτσάς

Από τη στιγμή που προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή (03/01), ο Νίκος Καλτσάς κατάφερε να είναι και στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (04/01).

Εκτός του 23χρονου εξτρέμ, το «τριφύλλι» έχει στην αποστολή και τους Μπεργκ και Τελάντερ, που επίσης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν από το… 2015.

[ads2]

Στην προπόνηση της Κυριακής (03/01), ο Στραματσόνι έκανε αρκετή τακτική, ενόψει του παιχνιδιού με τους Αγρινιώτες. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο «Στράμα» έκανε γνωστή και την αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς της Λεωφόρου.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.
Κουτρουμπής, Ζέκα και Μπουμάλ είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News