Μέσα Γουίλιαμς, Χέινς, εκτός ο Χάντερ

Μέσα Γουίλιαμς, Χέινς, εκτός ο Χάντερ

Πανέτοιμος για τη σπουδαία εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Φενέρμπαχτσε, που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης (25/02, 21.15), με τον προπονητή τους Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχει στη διάθεσή του τους δύο εκ των τριών νέων Αμερικανών.

[ads2]

Συγκεκριμένα, ο Μαρκίζ Χέινς και ο Έλιοτ Ουίλιαμς συμπεριλήφθηκαν κανονικά στη δωδεκάδα του «τριφυλλιού» για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη «Φενέρ», με το Σέρβο τεχνικό να ποντάρει αρκετά στην παρουσία τους όσον αφορά στον επιθετικό τομέα.

Από την άλλη πλευρά, εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Βινς Χάντερ, ο οποίος άλλωστε μετράει μόλις δύο προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και κρίνεται, προς το παρόν, ανέτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, πόσο μάλλον σε μια τόσο δύσκολη αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News