Μελέτες και οικοδομική άδεια ως τον Ιούνιο για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟ!

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Οι τράπεζες έδωσαν το πολυπόθητο ΟΚ και επίσημα για τις οριστικές μελέτες στον Βοτανικό με στόχο να είναι όλα έτοιμα τον Ιούνιο. Αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες!

Σύμφωνα με το SDNA η οριστική μελέτη θα είναι έτοιμη μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και έτσι φυσικά ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι μέσα στον Ιανουάριο, έως τις 27/1, αναμένεται και η ολοκλήρωση της δημοπρασίας για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Με βάση τα εγκεκριμένα σχέδια το συγκρότημα των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού περιλαμβάνει: την Αρένα που θα φιλοξενεί αγώνες βόλεϊ (με δυνατότητα Τσάμπιονς Λιγκ), μπάσκετ, χάντμπολ, προπονητήρια για άρση βαρών, πάλη, πυγμαχία, ξιφασκία, επιτραπέζια αντισφαίριση και τοξοβολία, καθώς και προπονητήρια ΑΜΕΑ, βοηθητικό γυμναστήριο – προπονητήριο και φυσικά το κολυμβητήριο.

Επιπλέον, θα υπάρχουν τα γραφεία της Διοίκησης, οι μπουτίκ και όλοι οι βοηθητικοί χώροι για την εξυπηρέτηση των κύριων χρήσεων.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει και έχει ανακοινωθεί-συμφωνηθεί η κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη ΠΑΟ θα έχει ολοκληρωθεί πριν από την ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα όλα τα παραπάνω να επιβεβαιωθούν κι από επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News