Με βλέμμα στο... μεθαύριο: Προπονητής και 10 συμβόλαια στον αέρα!

Παναθηναϊκός: Σε χαμηλότερα επίπεδα η πώληση των εισιτηρίων από την πρεμιέρα

Στον Παναθηναϊκό πρέπει σιγά-σιγά να σκέφτονται εκτός από το σήμερα την επόμενη μέρα.

Το καλοκαίρι ο προπονητής και 10 συμβόλαια θα είναι στον αέρα. Το κλαμπ θα έχει λίγες μέρες διακοπών μπροστά του πριν επιχειρήσει να μπει στους ομίλους του Κόνφερενς.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να πείσεις ότι για τις ελληνικές ομάδες έχουν πάψει να υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Κάθε φορά που γίνεται μια κλήρωση και προκύπτουν ως αντίπαλοι ομάδες που λέγονται Γκαμπάλα, Αστάνα, Νέφσκι Μπακού, Βελέζ Μόσταρ κυριαρχεί η λογική «του περάσαμε» – το λέμε μάλιστα όλοι σαν να μην χρειαστεί να γίνουν τα ματς.

Η έπαρση αυτού του είδους την αξιολόγηση δεν την επιτρέπει. Γενικά δεν επιτρέπει να προετοιμάσεις ματς όπως πρέπει: σου προκαλεί μια γενική αδυναμία να κατανοήσεις δυσκολίες κι όταν αυτές δεν τις λογαριάζεις την πατάς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News