Με το δεξί στο 2016 οι Νέοι του Παναθηναϊκού

Με το δεξί στο 2016 οι Νέοι του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός U20 επικράτησε 1-0 της Καλλονής εκτός έδρας με τον Μαυρομάτη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Δυο δοκάρια οι πράσινοι, έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2016 η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού επικρατώντας εκτός έδρας της Καλλονής 1-0 χάρη σε γκολ του Μαυρομάτη στο πρώτο ημίχρονο.

[ads2]

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο ματς, είχαν και δυο δοκάρια με τους Λάμπρου, Μίγγου αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα καθώς έχασαν πέναλτι. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή με την Καλλονή στο 40’ να κερδίζει πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαστιάνος αλλά απέκρουσε με εκπληκτική εκτίναξη στη γωνία του ο Κότσαρης.

Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Μαυρομάτης με σουτ από αριστερά άνοιξε το σκορ για τους πράσινους. Οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν προειδοποιήσει πριν το γκολ σε δύο φάσεις την Καλλονή για τις προθέσεις τους, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, όπως επίσης στο δοκάρι κατέληξε και σουτ του Μίγγου έξω από την περιοχή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News