Με 13 παίκτες στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός - Μία σίγουρη απουσία
Παναθηναϊκός: Ο Ντέρικ Γουίλιαμς έκανε θεραπεία σήμερα και αύριο αναμένεται να ταξιδεύσει για το Βελιγράδι (θα πάνε 13 παίκτες) με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.
Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που είδε τους Ουόλτερς και Ουίλιαμς να μην δίνουν το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης, με τον Αμερικανό φόργουορντ ωστόσο να ταξιδεύει με την αποστολή του «τριφυλλιού», που θα έχει 13 παίκτες.
Η συμμετοχή του Ουίλιαμς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Αμερικανό άσο να ταλαιπωρείται από χτύπημα στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού από την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.
Εκτός μένει ο Νέιτ Γουόλτερς που επίσης έκανε θεραπεία.
Αλλαγή έδρας στο Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός
Άλλαξε έδρα το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός λόγω… Ομπράντοβιτς!
Στο μικρό γήπεδο του Βελιγραδίου, «Χάλα Πιονίρ» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική της Euroleague.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΑντίθετα στο μεγάλο γήπεδο της πόλης, την «Σταρκ Αρίνα», επέλεξε να δώσει σε όλη τη σεζόν τα ματς της η Παρτιζάν, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού έχει δώσει 10.500 διαρκείας.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»