Μαζί στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η βαθμολογία των play-off

Καινούργια ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ ανακοίνωσε η Λίγκα, ωστόσο δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα με το ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο μισή ώρα νωρίτερα.

Εδώ και μέρες έχει τεθεί ζήτημα σχετικά με την 5η αγωνιστική των paly off της Σούπερ Λιγκ, όπου η Ένωση πρόκειται να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί την ίδια μέρα (κι εφόσον υπάρξει τέταρτος τελικός στο μπάσκετ) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του μπάσκετ.

[ads2]

Αρχικά το ντέρμπι των Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (29/5) στις 20:30, με τη Λίγκα να ανακοινώνει σήμερα νέα ώρα διεξαγωγής στις 20:00. Αυτό βέβαια ήταν απαραίτητο να γίνει βάσει προγραμματισμένων και διαθέσιμων πτήσεων, αλλά ακόμα κι αν δεν γινόταν, πάλι θα υπήρχε σοβαρό θέμα. Κι αυτό γιατί μόλις μισή ώρα νωρίτερα, στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η μάχη «αιωνίων» στο μπάσκετ, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα.

Ηδη πάντως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση κι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Από την πλευρά της η Λίγκα εμφανίζεται αμετακίνητη στο θέμα των πλέι οφ, καθώς ήδη έχουν στενέψει πάρα πολύ τα χρονικά περιθώρια και δεν μπορεί να οριστεί σε νέα ημερομηνία το παιχνίδι, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται και η θέση της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs της Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.05.2016 στις 20:00 (αντί για τις 20:30).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News