Ματς δίχως... (Λ)αύριο στο ΟΑΚΑ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 75-77: Οι πόντοι των παικτών του Τρφυλλιού

Παναθηναϊκός-Λαύριο για την 2η αγωνιστική της Basket League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο στο ΟΑΚΑ (16:00), με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του. Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς μεσοβδόμαδα πήρε μεγάλο διπλό στη Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και άνοιξε λογαριασμό στην φετινή Euroleague (75-77). Επόμενος στόχος η διεύρυνση του θετικού σερί και το περαιτέρω ανέβασμα της ψυχολογίας.

Το Λαύριο ηττήθηκε με 90-80 εντός έδρας στην πρεμιέρα, προβληματίζοντας έντονα με την αμυντική του παρουσία. Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Σερέλης, καθώς ο προπονητής της ομάδας των Νοτίων Προαστίων, πέρσι στήριξε το πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο εγχείρημα του Παναθηναϊκού.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ταλαιπωρήθηκαν Γουίλιαμς και Πονίτκα

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματέους Πονίτκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας δεχθεί χτύπημα στα δόντια από τον Χασάν Μάρτιν, στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Πολωνός μάτωσε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παρκέ, πριν ξαναμπεί στο ματς για να δώσει λύσεις στην «τελική ευθεία».

Από την άλλη, ο Ντέρικ Γουίλιαμς ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα κατά την έλευση στο Βελιγράδι. Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο ίδιος για την περιπέτειά του.

«Φτάσαμε στις 16:00 και κάτι πήγαινε λάθος με το διαβατήριό μου. Ήμουν στο αεροπλάνο μέχρι τις 06:30 το πρωί με μία ώρα ύπνου. Κοιμήθηκα σε ένα μεταλλικό πάγκο χθες βράδυ. Αν αυτό μπορείς να το πεις ύπνο. Όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με πρόσεξαν, μου έστελναν μηνύματα και με έπαιρναν τηλέφωνα να δουν αν είμαι καλά. Μεγάλη βραδιά χθες, μεγάλη μέρα σήμερα. Ωστόσο, όλα γίνονται για κάποιον λόγο».

Ράντοντις: «Η καλύτερη εμφάνισή μας επιθετικά»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Όπως είπαμε πριν το ματς παίξαμε σκληρά. Το ξεκίνημα στην άμυνα δεν ήταν καλό αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια του ματς. Επιθετικά ήταν το καλύτερό μας ματς φέτος. Σταματήσαμε τα λάθη, το παιχνίδι πήγε στις τελευταίες κατοχές και κερδίσαμε.

Φυσικά, ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Ήταν σημαντικό και λόγω της αυτοπεποίθησής μας επίσης. Είπα πριν από το παιχνίδι ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, και ήταν. Τελικά μια απόφαση το έκρινε και κερδίσαμε. Όπως είπα είμαι χαρούμενος για τους παίκτες. Ήταν υπέροχο να βρίσκομαι εδώ μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News