Μαρτσάκης - Newspao: «Απίστευτο που είχαμε 400 οπαδούς από πολλές περιοχές της Ελλάδας» (vid)

Μαρτσάκης - Newspao: «Απίστευτο που είχαμε 400 οπαδούς από πολλές περιοχές της Ελλάδας» (vid)

Ο Χρήστος Μαρτσάκης μίλησε στο newspao.gr για την επίτευξη του νταμπλ τη φετινή χρονιά και υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που έδωσε βροντερό παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά:

«Ο τελικός ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ένα πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι Δωδεκάνησος.

Απλά εμείς μάλλον το θέλαμε πιο πολύ και για αυτό το κάναμε και πιο εύκολο και πήραμε το κύπελλο αλλά ήτανε και κάτι απίστευτο γιατί είχαμε 400 άτομα δίπλα μας που είχαν έρθει από πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας για να μας παρακολουθήσουν και να σηκώσουμε μαζί την κούπα και πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτά όλα αυτά τα παιδιά και ο Παναθηναϊκός δείχνει κάθε φορά το μεγαλείο του.

Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας και όλη η δουλειά που κάναμε όλη αυτή τη χρονιά προσωπικά για μένα ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά αλλά σημασία έχει ότι όλο αυτό τελείωσε και τελείωσε και με το καλύτερο αποτέλεσμα να πάρουμε το νταμπλ.»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News