Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 27/10

Νίκη με... αντίδραση ο Παναθηναϊκός!

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 5ης αγωνιστικής της Euroleague

Έπειτα από την σαρωτική εμφάνιση στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό για το εγχώριο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αναζητά ακόμα ένα διπλό, αυτή τη φορά στο Τελ Αβίβ. Το εμπόδιο της Μακάμπι μόνο χαμηλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί (21:05), ωστόσο τα μηνύματα από το «πράσινο» στρατόπεδο είναι ενθαρρυντικά εσχάτως. Σίγουρα εάν ο Ντουέιν Μπέικον ήταν έτοιμος, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς έως τώρα έχει αρνητικό ρεκόρ στην Euroleague (1-3), όμως η αγωνιστική παρουσία του παρουσιάζει βελτίωση. Ξέχωρα από την προσθήκη του Αμερικανού φόργουορντ και η επιστροφή του Νέιτ Γουόλτερς αναμέται να βοηθήσει σημαντικά. Ο έμπειρος γκαρντ θα αγωνιστεί απόψε για πρώτη φορά με τη φανέλα του «εξάστερου» στην Ευρώπη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Novasports Prime.

Πονίτκα: «Θα βοηθήσει πολύ ο Γουόλτερς»

Στην επιστροφή του Νέιτ Γουόλτες και την συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ στάθηκε ο Ματέους Πονίτκα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πρέπει να παίξουμε ομαδικά για να κερδίσουμε. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή στο 1vs1. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα. Παίζουν καλύτερα συνέχεια. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μέσα στην έδρα τους με τον κόσμο να δίνει τον παλμό. Εμείς δεν πρέπει να… κατεβάσουμε το κεφάλι μας στα λάθη που θα κάνουμε, αλλά να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Όσο για τη σημασία της επιστροφής του Νέιτ Γουόλτερς: «Θα φέρει την εμπειρία του και το μέγεθός του. Μαζί με τον Λι μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό και το παιχνίδι. Ο Νέιτ καταλαβαίνει πως να παίζει και θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τον Άλεξ Πόιθρες, με τον οποίο συνυπήρξε στη Ζενίτ: «Είναι πολύ καλός μου φίλος και είμαστε σε επικοινωνία. Τον ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω τι να περιμένω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News