«Μαχητής» Παναθηναϊκός, «λύγισε» σε 50λεπτη ματσάρα από τη Ζενίτ!

«Μαχητής» Παναθηναϊκός, «λύγισε» σε 50λεπτη ματσάρα από τη Ζενίτ!

Την πρώτη του ήττα στην προετοιμασία γνώρισε ο «μαχητής» Παναθηναϊκός με 92-85 στο δεύτερο πεντάλεπτο της παράτασης από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Χωρίς τις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και του Νεμάνια Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός δοκίμασε τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα… οκτάδας, όπως η Ζενίτ και τα πήγε περίφημα για τα δεδομένα της εποχής.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Κέντρικ Πέρι να αποδίδει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την τενοντίτιδα και αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επιστρέψουν από το -13 του α’ μέρους (22-35) και να φέρουν το ματς στο εξτρά πεντάλεπτο της παράτασης (68-68) με Buzzer του Οκάρο Ουάιτ. Στο πρώτο εξτρά πεντάλεπτο δεν λύθηκαν οι διαφορές των δύο ομάδων με το επιμέρους σκορ να λήγει 11-11 (79-79).

Τελικά, ο Τσάβι Πασκουάλ έφυγε με τη φιλική νίκη από το κλειστό του ΟΑΚΑ με τελικό σκορ 92-85.

Το Τριφύλλι βρίσκεται στα μέσα της προετοιμασίας του με το ματς να είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.

Τα δεκάλεπτα: 7-16, 22-35, 45-54, 68-68, 79-79, 85-92

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News