ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΑΣΤΕΡΕ...

ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΑΣΤΕΡΕ...

Με τους Διαμαντίδη και Ραντούλιτσα να οργιάζουν, ο εξάστερος Παναθηναϊκός νίκησε στη λάβα του ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα με 93-86

[ads]

Εννιά σερί ήττες από την Μπαρτσελόνα ήταν πολλές και ο Παναθηναϊκός έβαλε εμφατικά τέλος!

Με τον επικό Διαμαντίδη (20π.) να κάνει «όργια» σε όλους τους τομείς, με τον Ραντούλιτσα να παρασέρνει τους αντίπαλους ψηλούς (25π.) και με τους Καλάθη (9π.-10ασ., 7ρ.)-Γκιστ να βάζουν την πινελιά τους, το τριφύλλι (4-4) επικράτησε σε πανδαιμόνιο, 93-85, για την 8η αγωνιστική.

Οι πράσινοι έπαιξαν εντυπωσιακή άμυνα, πήγαν βάσει σχεδίου κοντά στη ρακέτα και έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 16 (66-50). Τα μακρινά σουτ έβαλαν στο «κόλπο» τους Καταλανούς, αλλά στο τέλος ο τεράστιος «3D» έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του στο ροζ φύλλο αγώνα.

Με νίκη την επόμενη εβδομάδα επί της Ζιέλονα Γκόρα, στο ΟΑΚΑ, ο Εξάστερος θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στο Top-16. Αμπρίνες (21π.) και Περπέρογλου (13π.) επιχείρησαν την ανατροπή, αλλά οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν τους το επέτρεψαν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News