Διπλό... χαλαρά!

Διπλό... χαλαρά!

Με γκολ των Μπεργκ και Εσιέν ο Παναθηναϊκος έφυγε με το διπλό από τη Λιβαδειά. Πανικός από 2.000 πράσινους στην εξέδρα.

[ads2]

Μπορεί στο πρώτο μέρος να διατήρησε την… παράδοση, στο δεύτερο όμως «καθάρισε» την μπουγάδα!

Με τα «βαριά» ονόματα, τους Μπεργκ και Εσιέν να χρίζονται σκόρερ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και συνεχίζει την «ανάβασή» του για τη δεύτερη θέση (στο -1 από την ΑΕΚ που έχει ματς λιγότερο).

Πρώτο γκολ του Σουηδού επί Στραματσόνι, πρώτο γενικά του Γκανέζου με την πράσινη φανέλα. Εξαιρετικός ο Μπουμάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατέγραψε και μια ασίστ. Σταθερά εντυπωσιακός ο Μέστο που… μοίρασε το δεύτερο τέρμα, ντεμπούτο για 20’ έκανε ο Εβαντζελίστα, ο οποίος επιβεβαίωσε την τεχνική του κατάρτιση και το ότι έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια.

Με καθυστέρηση περίπου 25’ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο διαιτητής Δημητρόπουλος αρνήθηκε τη σέντρα μέχρι να διπλωθεί πανό των φίλων του Παναθηναϊκού κατά του Κοντονή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News