Λίστα Ντρεοσί: Δύο στόπερ από το MLS για τον Παναθηναϊκό

Λίστα Ντρεοσί: Δύο στόπερ από το MLS για τον Παναθηναϊκό

Δύο αμυντικοί από το αμερικανικό πρωτάθλημα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για την καλοκαιρινή του ενίσχυση.

Μπορεί ο Πιέρ Ντρεοσί να έχει αποχωρήσει από το σύλλογο, ωστόσο, η λίστα του Γάλλου πρώην διευθυντή της ομάδας λαμβάνεται υπόψιν από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Εξάλλου, την είχε πληρώσει με χρήματα ο Παναθηναϊκός…

Οι Κρις Μαβινγκά και Μπακαγιέ Ντιμπασί… συστήθηκαν στον Παναθηναϊκό, μέσω ατζέντηδων, μιας και οι πράσινοι αναζητούν κεντρικό αμυντικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ο πρώτος αγωνίστηκε τελευταία στο Τορόντο ΦΚ (πλήρωσε 500.000 ευρώ τη Ρούμπιν Καζάν για να τον αποκτήσει) και στο MLS πραγματοποίησε πέντε εμφανίσεις. Πιο πριν, ο 30χρονος Κονγκολέζος πέρασε από τις Παρί Σεν Ζερμέν U19, Λίβερπουλ U23, Γκενκ, Ρεν, Ρεμς και Τρουά.

Ο δεύτερος ανήκει στη Μινεσότα Γιουν. (αποκτήθηκε από την Αμιέν έναντι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ) και έχει, επίσης, τέσσερις φορές διεθνής με το Μάλι από το 2017. Μέσα στο 2021 έκανε μόλις μια συμμετοχή στο MLS, λόγω τραυματισμού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News