Λίγη τύχη ζητάμε

Λίγη τύχη ζητάμε

Πραγματικά ελπίζουμε η τύχη (που δεκαετίες σου έχει γυρίσει την πλάτη) να σταθεί στο πλευρό του ΠΑΟ αρχής γενομένης από την Τρίπολη.

Θα είναι σπουδαίο αν ένας νέος προπονητής συνδυάσει την παρθενική του επαγγελματική δουλειά με την επιστροφή του Συλλόγου στην κανονικότητα που επιβάλλουν οι ρίζες και το DNA του.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τεχνικό με εικόνες από τεράστια λίγκα, με βιογραφικό στο νο1 κλαμπ της Γης, που έχει μαζί του καταρτισμένο επιτελείο, για την ποικιλία των ασκήσεων και τους τρόπους προπόνησης λέγονται καλά λόγια στο Κορωπί κι ως γνωστόν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν είναι και πολύ fan του μόχθου.

Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί η ομάδα σύντομα σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ώστε (ακόμα κι όταν δεν είναι σε καλή μέρα οι σταρ της) να “πνίγει” τις κατώτερες αντιπάλους της.

Ο Πογιάτος, όπως φαίνεται, δεν ενδιαφέρεται να κάνει δημόσιες σχέσεις στη χώρα μας, ούτε τον νοιάζει να γίνει ευγενικός με τους παίκτες, να χαλαρώσει τις προπονήσεις κι η ομάδα να τσουλήσει μέσα σε καλό κλίμα που δημιουργεί το ραχάτι και η ανεμελιά.

Μα για να πάνε όλα όπως τα επιθυμεί πρέπει να τον βοηθήσει κι η τύχη στα πρώτα βήματα. Έτσι κι αλλιώς την διαιτησία θα την έχει ΔΙΑΡΚΩΣ κόντρα ασχέτως αν ακόμα αυτό δεν του έχει γίνει γνωστό…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News