Λεβαδειακος - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/11)

Λεβαδειακος - Ολυμπιακος Live Streaming

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming | Levadiakos – Olympiakos Live Streaming: Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει στη 12η εμβόλιμη αγωνιστική είναι αυτό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (20:00). Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση είναι εξαιρετική σημαντική και για τους δύο αντιπάλους. Για τους γηπεδούχους ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Και για τους φιλοξενούμενους, ώστε να πλησιάσουν στην κορυφή, μετά τη χαμένη ευκαιρία της Κυριακής.

Ο Λεβαδειακός δείχνει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα. Στα δυο παιχνίδια που προηγήθηκαν κατάφερε να αποσπάσει τέσσερις βαθμούς, τους περισσότερους συνεχόμενους που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Άρχισε με τη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου στη Λιβαδειά. Και συνεχίστηκε με το 0-0 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ο Βέλιτς έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα του Λεβαδειακού και έχει καθιερώσει ένα σχήμα, που πατάει πλέον πολύ καλύτερα στα πόδια του. Αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Βόσνιου τεχνικού μετά το 0-0. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Μπορούσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Αν το πιστεύαμε, αν είχαμε πάρει περισσότερο την πρωτοβουλία και ήμασταν πιο επιθετικοί στο χώρο. Ήμασταν τυχεροί σε μία φάση που προήλθε από δικό μας λάθος και είναι κρίμα να είχαμε δεχτεί γκολ». Super League Ελλάδα Live Streaming

Ανεβαίνει ο Ολυμπιακός διαρκώς

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, η οποία όμως δε συνοδεύτηκε με νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Παναθηναϊκό με πέναλτι στις καθυστερήσεις και μάλιστα αντέδρασαν πολύ έντονα για την απόφαση του διαιτητή Κέλετ (1-1).

Ωστόσο, τώρα το μυαλό του Μίτσελ είναι στους δύο «τελικούς» που έχει μέχρι την αυλαία του πρώτου γύρου. Αρχικά με τον Λεβαδειακό σήμερα και στη συνέχεια με την ΑΕΚ στο Φάληρο, την προσεχή Κυριακή. Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και ο Ισπανός προπονητής περιμένει να το δει αυτό και στη Λιβαδειά.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Στο αγωνιστικό σκέλος, αμφίβολοι παραμένουν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα. Πάντως, ακόμη κι αν ξεπεράσουν πλήρως τους τραυματισμούς τους, είναι πιθανό να προφυλαχθούν εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming: Το μήνυμα Μαρινάκη στου Ρέντη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετέβη στο Ρέντη το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εν μέσω του… εκρηκτικού κλίματος που υπήρχε στο Λιμάνι για τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να συσπειρώσει την ομάδα του. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή της κατάστασης, παρά το -10 από την κορυφή.

«Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδαν όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε, κόντρα σε όλους και όλα», είπε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών.

Επιπλέον ο Β.Μαρινάκης αναφέρθηκε και στη διαιτησία: «Είδαμε όλοι τι έγινε με τη διαιτησία και πώς μας στέρησαν τη νίκη. Αυτό όμως πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Με τέτοιο πάθος και ανάλογη εικόνα, μπορούμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Θα νικάμε ακόμα και τους διαιτητές».

Ακολούθως, αναφερόμενος στη σχέση του με τον Μίτσελ, σημείωσε πως: «Έχουμε μία καλή σχέση από την προηγούμενη φορά, συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά μαζί με τον προπονητή και στο τέλος θα είμαστε εμείς πρωταθλητές».Ολυμπιακος Live Streaming

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Μίτσελ: «Δείξατε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Ήταν μία εμφάνιση επιπέδου Ολυμπιακού. Δείξαμε ότι μπορούμε την ανατροπή. Ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα».

Ανακοίνωση και από την Θύρα 7 για την κυβέρνηση

Πρωτοφανής «επίθεση» και από την Θύρα 7 στην κυβέρνηση, καθώς με ανακοίνωσή της λέει πως «η ΝΔ χρωστάει γραμμάτια και δίνει το πρωτάθλημα με διάταγμα». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση.

«Όλη η Ελλάδα είδε χτες ποια είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα,ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ που ξεβράκωσε το πράσινο πτώμα,το πτώμα που είχε σε όλο το ματς τον ΔΟΥΡΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ καλύτερο παίκτη και τους έσωσε από την ήττα με ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΙΜΟΥ!

Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και κωλοτούμπες της θύρας 13 που τολμήσατε και μιλήσατε για βρόμικα πρωταθλήματα, αυτά τα οποία κατακτούμε με διαφορές +25 και +30 βαθμούς από το πράσινο τσίρκο!

Το τσίρκο που έγινε ειδική τροπολογία στον τρόπο αδειοδότησης για να μην πέσει στην Β Εθνική! Μιλάτε για τίτλους που κρίθηκαν σε αγώνα μεταξύ μας και ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΤΕ όπως στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ που σας στοιχειώνει ακόμα! Εσείς που μέχρι πέρυσι,είχατε γυρίσει την πλάτη στην ομάδα σας,που παίζει εδώ και χρόνια σε άδεια λεωφόρο!

Οι πρωταθλητές της ΑΠΟΧΗΣ επίσημης και ανεπίσημης! Αυτοί που απο την ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ στέρηση τους,ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ με ΠΕΤΣΙΝΑ πέναλτι! Μια ζωή είστε ΑΠΟΝΤΕΣ στα δύσκολα και πανηγυρτζίδες της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Στην ανακοίνωση σας γράψατε μόνο μια αλήθεια! Πάντα αυτοί οι αγώνες είναι πόλεμος δύο διαφορετικών κόσμων!

Σκληρά λόγια και… ραντεβού στις κάλπες

«Είστε ρουφιάνοι που δίνετε ο ένας τον άλλον και έχετε στείλει φυλακή ακόμα και δικούς σας! Δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα,έχετε πάει την ρουφιανιά όλα αυτά τα χρόνια, σε άλλο επίπεδο! Να και σε κάτι που παίζετε μόνοι και είστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Παντοτινοί αιώνιοι δεύτεροι στα γήπεδα, -τα τελευταία χρόνια συνήθως 5οι- εάν μια στο εκατομμύριο πάρετε αυτό το πρωτάθλημα θα είναι ‘καθαρό’ όπως του Δούρου και του ξεπλύματος της μπουγάδας του Πατέρα για τα οποία καμαρώνατε στερημένοι; Η μόνη φλόγα που δεν σβήνει μέσα σας ειναι αυτή της ρουφιανιάς και της πουστι@ς!

Η ΘΥΡΑ 7 διαχρονικά,έχει επιλέξει την στάση του NO POLITICA εκτός και αν οι πολιτικοί στρέφονται ενάντια σε αυτό που λατρεύουμε τον τρισένδοξο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και το 2019 με δόλιο τρόπο έκανε τα πάντα για να δώσει τα πρωταθλήματα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και τα κατάφερε! Μόνο έτσι θα μπορούσαν να κλέψουν απ’ τον Ολυμπιακό τον αιώνιο Παντοκράτορα το πρωτάθλημα!

Τώρα το ίδιο κάνει και η ΝΔ! Το βλέπει όλη η Ελλάδα ότι ΜΕΣΩ της ξεπουλημένης ΕΠΟ,αυτή η κυβέρνηση χρωστάει γραμμάτια και θέλει να του δώσει το πρωτάθλημα με κυβερνητικό διάταγμα!

Είστε και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού, ραντεβού στις κάλπες!»

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming: Η απάντηση της κυβέρνησης στις καταγγελίες

Μέσω της καθημερινής ενημέρωσης των εκπροσώπων του Τύπου σχολίασε για πρώτη φορά η κυβέρνηση τα όσα κατήγγειλε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, μετά το ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά με την έκφραση περί «εγκληματικής οργάνωσης με έδρα το Μαξίμου».

«Πρώτα από όλα όσα είπε ο κ. Βρέντζος σαφώς και δεν ισχύουν. Σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού κι ως πού με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα κάποιος παράγοντας να προβαίνει σε αυτού του είδους τις εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Σαφώς, λοιπόν, και δεν συμβαίνουν όλα αυτά. Για την ποδοσφαιρική διάσταση δεν έχω κάποια αρμοδιότητα να σχολιάσω».

Λεβαδειακος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News