Λέτο και... τέλος!

Ο Παναθηναϊκός δε θα κινηθεί για άλλη προσθήκη στο ρόστερ του, πέρα από την περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο, τον οποίο περιμένει να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Κατάνια.

Οι «πράσινοι» φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχουν αποφασίσει πως δε θα χρειαστούν κάποιον παίκτη για το κέντρο της άμυνας, παρά τον τραυματισμό του Ράσμους Τελάντερ.

[ads2]

Ο Δανός ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες και σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι «πράσινοι» δε θα έχουν στη διάθεσή τους και τους Σάντσεθ (τραυματίας) και Κουτρουμπή (τιμωρημένος). Ο Ροντρίγκο Μολέδο θεωρείται ανέτοιμος και έτσι ο Αντρέα Στραματσιόνι προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Μικαέλ Εσιέν και Στέφανου Ευαγγέλου στο κέντρο της άμυνας των «πράσινων», ως παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με την Κατάνια ο Σεμπαστιάν Λέτο. Αν αυτό συμβεί, τότε ο Αργεντινός θα ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «πράσινοι» θέλουν να είναι βέβαιοι πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι απόλυτα υγιής, πριν προχωρήσουν το θέμα της επιστροφής του στο «τριφύλλι». Θέμα με το διαβατήριό του δεν υπάρχει, καθώς ελέγχθηκε από τη διοίκηση των «πράσινων». Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος εντός της ημέρας, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν δικαίωμα να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, έως τις 10 Φεβρουαρίου.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News