Λένε για δύο παίκτες οι Ισπανοί!

Λένε για δύο παίκτες οι Ισπανοί!

Μετά την αναθέρμανση ενδιαφέροντος του  Παναθηναϊκού για τον Τσάβι Πασκουάλ, καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει δύο περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στο “μπλοκάκι” του Ισπανού τεχνικού.

Σύμφωνα με τον εν λόγω σταθμό, αν ο Παναθηναϊκός και ο Πασκουάλ συμφωνήσουν, τότε ο γνωστός τεχνικός αναμένεται να ζητήσει την απόκτηση δύο περιφερειακών, αφού φαίνεται να μην έχει τόση εμπιστοσύνη στους Μποχωρίδη-Χαραλαμπόπουλο-Πατ Καλάθη, ενώ επίσης έχει διαγνώσει και το πρόβλημα στο σκοράρισμα από τον Νικ Καλάθη.

[ads]

Τα δύο ονόματα που φαίνεται να έχει ως πρώτα στο μπλοκάκι του είναι αυτά των Μπο ΜακΚάλεμπ και Άξελ Τουπάν. Η περίπτωση του ΜακΚάλεμπ είναι πιο δύσκολη, αφού ο διεθνής με τα Σκόπια καλαθοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γκραν Κανάρια. Σίγουρα όμως αποτελεί μία λύση από το “πάνω ράφι” που μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες στον “Εξάστερο”.

Πιο εύκολη είναι η περίπτωση του Τουπάν, αφού ο Γάλλος guard (παίζει στο “2” και στο “3”) είναι ελεύθερος από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν και τελείωσε το συμβόλαιό του με τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο 24χρονος διεθνής έχει παίξει στο παρελθόν στην θυγατρική των Ράπτορς στην NBDL και στο Στρασβούργο.

Ταμείο με την Πανάθα. Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News