Κρίμα που δεν είδαμε δίδυμο Νέντοβιτς-Χεζόνια!

Πωρώθηκε με το «διπλό» ο Χεζόνια - Αποθέωσε Νέντοβιτς (pic)

Πριν το τζάμπολ στο Φάληρο οι περισσότεροι προεξοφλούσαν συντριβή.

Παρόλα αυτά για νιοστή φορά τα τελευταία χρόνια αυτή η ομάδα, με τα προβλήματά της, έδειξε πως της αξίζει μεγαλύτερος σεβασμός. Μπορεί οι πιο πολλοί να είχαν μείνει στο κακό αποτέλεσμα του Μονάχου αλλά εκεί είχε διαφανεί πως το κλαμπ μπορούσε να παίξει καλύτερα και πιο οργανωμένα παρότι έχει κενά.

Επιμένουμε πως ο κόουτς πρέπει να χρησιμοποιήσει την Ευρωλίγκα ως πεδίο δοκιμών και να… ψήσει παιδιά που σίγουρα θα χρειαστούν την άνοιξη ώστε ο νταμπλούχος να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του.

Αν καταφέρουν οι παίκτες να βρουν αυτοματισμούς, αν πάψουν να υφίστανται τα νεκρά πεντάλεπτα, θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα.

Φαβορί για τις κούπες είναι οι άλλοι (ειδικά αν καταλάβαμε σωστά τον άνεμο αλλαγής που πνέει πλέον και στην διαιτησία) αλλά υπάρχουν στην πράσινη παράταξη αξιοπρόσεκτα δεδομένα: Π.χ ο Νεμάνια Νέντοβιτς στην μέρα του δεν σταματιέται , δεν υπάρχει τέτοιας ποιότητας παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, πόσο κρίμα που δεν τον είδαμε φέτος δίδυμο με τον Μάριο Χεζόνια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News