Κούγιας εκτός τόπου και χρόνου: «Αυτοί φταίνε για το κατάντημα του Παναθηναϊκού»

Κούγιας εκτός τόπου και χρόνου: «Αυτοί φταίνε για το κατάντημα του Παναθηναϊκού»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε τις… αποκαλύψεις τις οποίες είχε προαναγγείλει…

Υπέρ της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Γιάννη Αλαφούζου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ρίχνοντας την ευθύνη για την κατάντια του Παναθηναϊκού στην πολυμετοχικότητα. Υπενθυμίζεται ότι πριν το ματς έπινε καφέ με ανώτατα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα δεσμευθεί πως μετά το παιχνίδι θα μιλήσω για κάποια πολύ σοβαρά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό μου το προκάλεσε μία ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο για μένα. Ότι δηλαδή η παρουσία μου στην ΑΕΛ δυσφημεί την ιστορία της.

Αυτό με ενόχλησε αφάνταστα. Γνωρίζω ποιος έγραψε την ανακοίνωση και είναι ένας κ. Γαρρής τον οποίο είχαν συναντήσει όσες φορές είχα επαφή στο γραφείο του Νίκου Πατέρα να βρίσκεται εκεί και σε ανοιχτή επικοινωνία. Είναι αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις και το γνωρίζω από τότε, των οργανωμένων του Παναθηναϊκού εναντίον του κ. Αλαφούζου. Δεν γνωρίζω πως παραμένει στον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν άνθρωπος του κ. Βγενόπουλου και επιφυλάσσομαι να στραφώ εναντίον του νομικά.

Είναι γνωστό το ποιας ομάδας είμαι οπαδός. Όλοι το ξέρουν. Αν πρέπει να διοικήσω μεγάλες ομάδες όμως ξεχνάω. Εγώ έχω μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό. Έγινα μέλος σε ηλικία 19 ετών. Έχω να πάω στο γήπεδο του Παναθηναϊκού από τότε που σαν αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ τόλμησα να πω πως πήρε ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο Βαρδινογιάννης κι έφαγα ξύλο από τους μπράβους του.

Αυτό το κατάντημα που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό οι Βγενόπουλος και Πατέρας δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ας κοιτάξουν τι έχει γίνει από τότε που έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες. Ας κοιτάξουν τι παθητικό άφησαν στον Αλαφούζο. Και ας κοιτάξει ο Αλαφούζος να καταλάβει γιατί είναι ένας άνθρωπος που μετά τον Βαρδινογιάννη έβαλε τα περισσότερα λεφτά στον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο. Ούτε αυτός ούτε οι συνεργάτες του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News