Κόουτς, περιμένουμε την απάντηση σου...

Βαθμολογία: Όλοι απομακρύνθηκαν από τον Παναθηναϊκό - «Τελικός» με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Άλλη μια αγωνιστική πέρασε η οποία ανέδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο κάποια από τα προβλήματα των πρασίνων τα οποία έχουν θιχτεί εδώ και καιρό.

Το ζήτημα που έχει προκύψει με το ντεφορμάρισμα κομβικών μονάδων (Μαουρίσιο, Διούδης) αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να κολλήσει το πρόσωπο του μπροστά από ένα καθρέφτη.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μπαίνει σε μια δύσκολη εβδομάδα διπλών αγώνων με σοβαρή πιθανότητα να παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης αφού αντιμετωπίζει θέματα τραυματισμών, τιμωριών και κακής αγωνιστικής κατάστασης ποδοσφαιριστών-κλειδιών για τα πλάνα του προπονητή της.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κέρδισαν την Κυριακή και σε άφησαν πίσω, προφανώς αν δεν τους κερδίσεις αυτή την εβδομάδα και δεδομένου ότι ο Άρης ξέφυγε από το οπτικό σου πεδίο είναι πιθανόν να πρέπει να προετοιμαστείς για ακόμα μία σεζόν… “μένουμε Ελλάδα”.

Αυτή τη στιγμή ο κόουτς κι οι συνεργάτες του νιώθουν στο πετσί τους τη λάθος προσέγγιση στο αγωνιστικό προφίλ, σίγουρα η εμμονή στην αμυντική τακτική έφερε το σερί νικών του χειμώνα αλλά είναι εκνευριστικό απέναντι σε κάθε χαμηλό εμπόδιο της λίγκας το τριφύλλι να προηγείται και να “μαζεύεται” μπροστά από τα καρέ του λες κι αντιμετωπίζει σύνολα Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να συσπειρωθεί με το οποίο διαθέσιμο υλικό και να πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς αυτή την εβδομάδα. Κόουτς, περιμένουμε την απάντηση σου…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News