Κόλκας: «Μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά με το VAR - Δεν είναι σαφές, αν υπάρχει επαφή...»

Βασιλόπουλος: «Με Μπουκέ ο Παναθηναϊκός ήρθε στη θέση του ΠΑΟΚ με Λαόθ!»

Ο Σταύρος Κόλκας τα… έριξε στο VAR για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό (1-2) αναφέροντας πως το Τριφύλλι δεν έπαιξε ποδόσφαιρο, αλλά περισσότερο με το μυαλό των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά:

«Χρειάστηκε η πρώτη παρέμβαση του VAR, αφου σε καθαρό χρόνο δεν δόθηκε τίποτα. Από τη στιγμή που ο Αυστριακός πήγε στην οθόνη θα το έδινε. Στο 73’ ο ΠΑΟ βρέθηκε μπροστά, χωρίς να έχει παίξει ουσιαστικά τίποτα. Περισσότερο έπαιξε με το μυαλό του ΠΑΟΚ παρά ποδόσφαιρο.

Δεύτερη παρέμβαση του VAR, στην ανατροπή Κωνσταντέλια απο τον Μαγκνουσον, ενώ έχει δείξει την άσπρη βούλα. Στο ριπλέι δεν ειναι σαφές το τι ακριβώς συμβαίνει, αν υπάρχει επαφή του Ισλανδού κε τον μικρό στο γονατο και όχι χαμηλά. Ο διαιτητής έκρινε αφού το είδε, πως δεν… Μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά με το VAR.»




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News