«Κλείδωσε» η ενιαία Superleague 2 με Παναθηναϊκό Β' και 35 άλλες ομάδες!

«Κλείδωσε» η ενιαία Superleague 2 με Παναθηναϊκό Β' και 35 άλλες ομάδες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς την Πέμπτη «κλείδωσε» η συμμετοχή 36 ομάδων στη Superleague 2, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός Β’!

Η Super League 2 μπορεί να είχε ψηφίσει «όχι» στην αναδιάρθρωση, όμως παρουσία Αυγενάκη σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποί της τάχθηκαν υπέρ!

Συνεπώς, «κλείδωσε» ο αριθμός των ομάδων που θα αγωνιστούν στη Superleague 2, θα είναι 36 και δικαίωμα συμμετοχής θα αποκτήσουν και οι δεύτερες ομάδες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ.

Στην τηλεδιάσκεψη έδωσαν το παρόν ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης της SL 1, καθώς το θέμα αφορούσε και τους «Big 4», και ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Μένει να απαντηθεί το ερώτημα, αν οι Παναθηναϊκός Β’, ΑΕΚ Β’, ΠΑΟΚ Β’ και ΟΣΦΠ Β’ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News