«Κλείδωσαν» οι στόχοι: Καββαδάς +1+1 μεταγραφή ακόμη

«Κλείδωσαν» οι στόχοι: Καββαδάς +1+1 μεταγραφή ακόμη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το ρόστερ για τη σεζόν 2021/22 και το Newspao.gr, αναλύει τα μέχρι τώρα δεδομένα και στέκεται στις επόμενες κινήσεις.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Μποχωρίδη και Κασελάκη, ύστερα από εισήγηση του Δημήτρη Πρίφτη.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν και οι Τζεχάιβ Φλόιντ, Οκάρο Ουάιτ, Ντάριλ Μέικον, Κέντρικ Πέρι, Τι Τζέι Μπρέι, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νεμάνια Νέντοβιτς και Σαντ Ρος.

Ως γνωστόν, οι Ντιαλό και Χουγκάζ θα αγωνιστούν ως δανεικοί την ερχόμενη περίοδο σε άλλες ομάδες.

Οι επόμενες κινήσεις – «Κλείδωσαν» οι στόχοι

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει έναν φόργουορντ, με την περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ να ξεχωρίζει. Εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα θα υπάρξουν εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως διαβάσατε στο newspao.gr.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ανακοινωθεί και η απόκτηση κάποιου Έλληνα σέντερ για 3ος στην ιεραρχία των «πενταριών», με τον Βασίλη Καββαδά να είναι πολύ ψηλά στη λίστα Πρίφτη και ίσως σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Εξάλλου, ερωτηματικό παραμένει αν θα γίνει κίνηση για γκαρντ, από τη στιγμή που το επικρατέστερο σενάριο, είναι να παραμείνει ο Μπρέι, όπως διαβάσατε αποκλειστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News