Ο Παναθηναϊκός του Γιάκομπ Νίστρουπ!

Ο νέος Παναθηναϊκός του Γιάκομπ Νίστρουπ… φτιάχνεται και τα δείγματα είναι άκρως θετικά, καθώς ετοιμάζεται για μια απαιτητική σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός του Γιάκομπ Νίστρουπ!

Ο νέος Παναθηναϊκός του Γιάκομπ Νίστρουπ… φτιάχνεται και τα δείγματα είναι άκρως θετικά, καθώς οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για μια απαιτητική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Για άλλη μια φορά το «τριφύλλι» καλείται να κάνει νέο ξεκίνημα, ωστόσο η φετινή προετοιμασία και η έλευση του νέου προπονητή έχουν… φυσήξει άνεμο αισιοδοξίας, με καλές βάσεις ώστε ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή στην κορυφή έπειτα από το 2010 και το τελευταίο του Πρωτάθλημα.

Στο 5.00 να στεφθεί ο Παναθηναϊκός Πρωταθλητής στη Super League 2026/2027

Ο Γιάκομπ Νίστρουπ ανέλαβε τα ηνία μετά τον Ράφα Μπενίτεθ, με τον 38χρονο Δανό τεχνικό να έχει κάνει πρωταθλητισμό με την Κοπεγχάγη και να αρέσκεται να χτίζει ομάδες με σωστή ποδοσφαιρική λογική.

Ο φρέσκος αέρας δεν έμεινε μόνο στην άκρη του πάγκου, αλλά έχει ήδη προχωρήσει και σε επίπεδο ρόστερ, καθώς οι «πράσινοι» έχουν ολοκληρώσει έξι μεταγραφές.

  • Ο 23χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος Ετιέν Καμαρά (από τη Σαρλερουά).
  • Ο 24χρονος δεξιός μπακ Τριαντάφυλλος Τσάπρας (από τον Λεβαδειακό).
  • Ο 27χρονος Ισπανός τερματοφύλακας Ινιάκι Πένια (από την Μπαρτσελόνα).
  • Ο 24χρονος επιθετικός από τη Βόρεια Μακεδονία, Ελμίν Ράστοντερ (από την Τουν).
  • Ο 34χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Στέφαν Ντε Φράι (από την Ίντερ).
  • Ο 24χρονος Δανός αριστερός μπακ Βίκτορ Κρίστιανσεν (από τη Λέστερ).

Οι κινήσεις είναι στοχευμένες σε θέσεις που χρειαζόταν η ομάδα και το σημαντικό είναι πως η πλειονότητα των μεταγραφών έχει ολοκληρωθεί πριν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια, καθώς στα προκριματικά του Conference League η ομάδα του Νίστρουπ δεν έχει περιθώριο λάθους με απαιτούμενο το 3/3 στις προκρίσεις για να φτάσει στη League Phase.

Αρχή ην οι μονομαχίες με την ουγγρική Πάκσι (23/7 στην Ουγγαρία, 30/7 στην Αθήνα) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να ανεβάσει τον βαθμό ετοιμότητάς του μέσω των φιλικών.

Το «τριφύλλι» μετρά 3/3 νίκες στα φιλικά του, 4-0 με την Χέλμοντ Σπορτ και 3-1 με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, ενώ ακολούθησε η ανεπίσημη πρεμιέρα επί ελληνικού εδάφους, με το 3-0 επί της Γκρασχόπερ στη Λεωφόρο, με τα γκολ από Γιάγκουσιτς (48’), Ζαρουρί (70’) και Ταμπόρδα (88’).

Η πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Πάκσι θα γίνει στη Βιέννη απέναντι στη Ραπίντ (19:00), με τον Παναθηναϊκό να φορά στο φιλικό μία εκ των νέων εμφανίσεών του, τις οποίες παρουσίασε σε μια λαμπερή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή στο Δημαρχείο της Αθήνας, θέλοντας φυσικά να τις συνδυάσει με επιτυχίες ενόψει της σεζόν που έρχεται.

Τέλος, ανάμεσα στις 800+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, ειδικό στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr