«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Πελεγκρίνι και Μπρόζοβιτς»

Ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί για δύο πολύ μεγάλα ονόματα της αγοράς, με Πελεγκρίνι και Μπρόζοβιτς να βρίσκονται στο κάδρο.

«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Πελεγκρίνι και Μπρόζοβιτς»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, καθώς στο τραπέζι βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές με τεράστιες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Ο Τσάρλυ, μιλώντας στην εκπομπή του στους Betarades, υποστήριξε πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση τόσο στον Λορέντσο Πελεγκρίνι όσο και στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, δύο παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Η περίπτωση του Πελεγκρίνι θεωρείται δύσκολη, καθώς ο Ιταλός μέσος έχει ως προτεραιότητα τη Ρόμα. Ο 30χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt, αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, μπορεί να παίξει και πιο πίσω στον άξονα, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία εμφανίζεται στα 8 εκατ. ευρώ.

Ο Μπρόζοβιτς, από την άλλη, αποτελεί μια περίπτωση με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Κροάτης χαφ είναι καθαρό «6άρι», με τεράστια εμπειρία από Ίντερ, Αλ Νασρ και εθνική Κροατίας, ενώ στο Transfermarkt εμφανίζεται χωρίς ομάδα από την 1η Ιουλίου 2026 και με αξία 8 εκατ. ευρώ.

Η στόχευση του Παναθηναϊκού δείχνει τη διάθεση της ομάδας να ψάξει για κίνηση υψηλού επιπέδου στον άξονα. Ο Πελεγκρίνι προσφέρει δημιουργία και ποιότητα στο τελευταίο τρίτο, ενώ ο Μπρόζοβιτς δίνει εμπειρία, ισορροπία και καθοδήγηση στη μεσαία γραμμή.

Ο Τσάρλυ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Πελεγκρίνι και στον Μπρόζοβιτς. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι. Ο Μπρόζοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ. Ο Πελεγκρίνι έχει προτεραιότητα τη Ρόμα και το θεωρούν δύσκολο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr