Παναθηναϊκός: Εξετάζει σοβαρά τον Καββαδά - Δεν υπάρχει συμφωνία

Παναθηναϊκός: Εξετάζει σοβαρά τον Καββαδά - Δεν υπάρχει συμφωνία

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει έως το μεσημέρι της Τρίτης μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Βασίλη Καββαδά, ωστόσο, ο Δημήτρης Πρίφτης τον εξετάζει σοβαρά για την ενίσχυση στα σέντερ.

Ρεπορτάζ Νότης Καμπέρης

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής σέντερ δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης, που του προσέφερε ο Ηρακλής, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τους Θεσσαλονικείς, ύστερα από μια διετία.

Ο Παναθηναϊκός, στην παρούσα φάση, κοιτάει με σοβαρότητα το ενδεχόμενο απόκτησης του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, αλλά και του Ολυμπιακού, καθώς εκείνος διαθέτει εμπειρία στα ελληνικά παρκέ και θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις στο Τριφύλλι, κυρίως, στις εγχώριες διοργανώσεις.

Επιπλέον, οι «Νταμπλούχοι Ελλάδος» θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό του κορμό, ενδεικτικό αυτού και οι ανανεώσεις των Μποχωρίδη και Κασελάκη μέχρι το 2022.

Ωστόσο, δεν υπάρχει μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (27/7), συμφωνία με τον Καββαδά (για 1+1 χρόνο), όπως αναπαράχθηκε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News