«O Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Τολιόπουλο»
Ο ρεπόρτερ του Αρη Βασίλης Βλαχόπουλος μετέφερε τα δεδομένα για τον Βασίλη Τολιόπουλο, με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει την απόφασή του.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος φαίνεται πως βρίσκεται στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν αποφασίσει την παραχώρησή του, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Gazz Floor by Novibet».
Ο Βασίλης Βλαχόπουλος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Έλληνα γκαρντ και ξεκαθάρισε πως η υπόθεση δεν συνδέεται με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά αποτελεί απόφαση του ίδιου του συλλόγου.
Η πλευρά του παίκτη περιμένει πλέον το τελικό «ΟΚ» από τον Παναθηναϊκό, ώστε να μπορέσει να μπει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με την ομάδα που θα επιλεγεί για τη συνέχεια της καριέρας του.
Στο οικονομικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως βάση το 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του και δεν προέρχεται από τον Άρη.
Ο Βασίλης Βλαχόπουλος είπε χαρακτηριστικά:
«Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να δώσει τον Τολιόπουλο. Δεν υπάρχει θέμα Ομπράντοβιτς. Είναι καθαρά στην ευχέρεια του Παναθηναϊκού. Η πλευρά του παίκτη περιμένει το ΟΚ του Παναθηναϊκού, για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά που θα συμφωνήσει. Η καλύτερη πρόταση που έχει ο Παναθηναϊκός που δεν είναι του Άρη είναι το 1.5 εκατομμύριο ευρώ και για αυτό τον λόγο η τιμή που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός είναι το 1.5 εκατομμύριο».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Τρελάθηκε» με τη Λεωφόρο – Η ερώτηση που έκανε
- Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Μορίτα – Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του
- «Κλείνει στην Τράμπζονσπορ ο Φαν Ντρόγκελεν που ήθελε ο Παναθηναϊκός»
- Η πεντάδα-«χρυσάφι» του Παναθηναϊκού – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή και τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Focus στον παικταρά για το «1»