«Κλειδώνει» η χρηματοδότηση για Βοτανικό

Ο καθοριστικός ρόλος των τραπεζών για Βοτανικό - Ψήνονται για χρηματοδότηση

Πιο ορατή από ποτέ είναι η επίλυση του γηπεδικού ζητήματος για τον Παναθηναϊκό μία δεκαετία μετά τη διακοπή των έργων στον Βοτανικό.

Η χθεσινή συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη επιβεβαίωσε ότι οι δύο άνδρες προχωρούν ακάθεκτοι με μικρά και ρεαλιστικά βήματα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Ένα από θέματα που συζητήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση ήταν η χρηματοδότηση του πρότζεκτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εθνος, με βάσει τα όσα συζητήθηκαν η χρηματοδότηση θα προέλθει από τις τράπεζες, την Περιφέρεια Αττικής, κοινοτικά κονδύλια και το ταμείο κρατικών επενδύσεων και είναι 100% εξασφαλισμένη.

Αυτό που προέχει ωστόσο είναι μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να έχουν γίνει όλες οι ενέργειες αφενός για να οριστικοποιηθεί το κόστος των έργων και αφετέρου για να κλειδώσουν και να διασφαλιστούν και με υπογραφές οι συμφωνίες της χρηματοδότησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News