Ο παίκτης-κέρδος του Παναθηναϊκού

Ο παίκτης-κέρδος του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Σίγουρα όμως έφυγε με ένα μεγάλο κέρδος απο το γήπεδο και αυτό είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου.

Ο 18χρόνος κεντρικός αμυντικός έδειξε σοβαρότητα και έστειλε μήνυμα στον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Τα πράγματα για τον νεαρό αμυντικό δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις στο 3ο λεπτό έκανε σοβαρό λάθος που παραλίγο να στοιχίσει στο “τριφύλλί”, ευτυχώς όμως για αυτόν και για την ομάδα δεν ήταν μοιραίο. Μετά απο αυτό ο Ευαγγέλου παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός ήταν σταθερός και δεν έχασε σχεδόν καμία μονομαχία.

Το να επανέρχεσαι και να κάνεις μια τόσο μεστή εμφάνηση μετά απο ένα μεγάλο λάθος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Οταν το κανει όμως ένα παιδί στα 18 του χρόνια τότε αποκτά άλλη αξία. Δείχνοντας τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, κάνοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τρίβει τα χέρια του απο ικανοποίηση.

Ο Έλληνας στόπερ δείχνει έτοιμος να βοηθήσει απο τώρα, το σημαντικό όμως είναι ότι έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του να καθιερωθεί στους “πράσινους” και να γίνει ο βράχος που ψάχνουν εδώ και χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News