Και τώρα... τελικός!

Και τώρα... τελικός!

Με τον Γιάνκοβιτς να βγάζει μάτια και τον Χέιντς να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις, ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από τα Τρίκαλα με 98-81 και πλέον… βλέπει τον τελικό με την Λοκομοτίβ στο ΟΑΚΑ! Σούπερ και ο Χάντερ…

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα και πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 81-98, δείχνοντας έτοιμος για τον… τελικό κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, για το Top 16 της Ευρωλίγκα.

[ads2]

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς έπραξαν ακριβώς όσα χρειάζονταν για να φύγουν νικητές από την θεσσαλική πόλη, παρά την υπερβολική χαλάρωση στην τέταρτη περίοδο, με τον Βινς Χάντερ να κάνει θετικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα (10π., 7ριμπ.), αλλά τον Γιάνκοβιτς να κάνει τη διαφορά για τους «πράσινους» (19π.), μαζί με Χέινς (15π.) και Γκιστ (12π.).

Το ζητούμενο πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι ο «τελικός» με την Λοκομοτίβ (17/3), ενώ για τα Τρίκαλα των φοβερών Σόκο (25π.) και Μπράουν (20π.) η τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, ώστε να πάρουν τις απαιτούμενες νίκες για να εξασφαλίσουν την παραμονή.

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:

μ,μ,μ,μ,

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News