Καβάλα - Παναθηναϊκός 76-82 [Highlights-VIDEO]

Καβάλα - Παναθηναϊκός 76-82 [Highlights-VIDEO]

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός ως το 25′ στην Καβάλα, βρέθηκε στο -7 (52-45), ωστόσο ένα σερί 16-0 με ηγέτες Γκιστ, Φελντέιν και Διαμαντίδη οδήγησαν στη νίκη (76-82) τους «πράσινους», που περιμένουν δώρο… πρωτιάς από τον Άρη!

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο στα πρώτα 25′ απέναντι στην ενθουσιώδη ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου.

[ads2]

Για να… σοβαρευτεί, έπρεπε να πατήσει παρκέ ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης (14π.), ώστε να δώσει το σύνθημα και μαζί με Γκιστ (16π.) και Φελντέιν (22π.) να οδηγήσουν τους «πράσινους» στη νίκη.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός (23-1) περιμένει ήττα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα, όπου με νίκη «κλειδώνει» την παρουσία του στα πλέι οφ της Euroleague.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Παναθηναϊκού…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News