Κατσουράνης: «Τεράστια βαθμολογική διαφορά για ΠΑΟ - Δίκαια ο Πρωταθλητής χειμώνα!» (vid)

Κατσουράνης: «Τεράστια βαθμολογική διαφορά για ΠΑΟ - Δίκαια ο Πρωταθλητής χειμώνα!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού (2-0) επί του Ατρομήτου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

Για τη βαθμολογία: «Για μένα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια βαθμολογική διαφορά, αλλά υπάρχουν 23 παιχνίδια ακόμα και ένα Μουντιάλ ακόμα. Τα πάντα είναι πιθανά ως προς το πώς θα επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα. Για μένα, είναι δίκαια ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής χειμώνα!»




Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Ούτε με 11 , ούτε με 10 δεν απειλήθηκε ο Παναθηναϊκός. Έχει το καλό να ξέρει τις δυνατότητές του και τα καλά του στοιχεία. Αυτές οι ομάδες της λίγκα – πλην του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο – δεν μπόρεσαν να ανησυχήσουν την άμυνα του Παναθηναϊκού.»

«Ο Ιωαννίδης για μένα, έπρεπε να μπει από το ημίχρονο. Ο Ατρόμητος οδηγούσε τον Παναθηναϊκό προς τα πλάγια. Το παιχνίδι μίλαγε, πως όταν μπει ο Ιωαννίδης, οι ευκαιρίες θα γίνονταν περισσότερες. Το γκολ μπήκε από τον άξονα με μια ωραία συνεργασία σε κλειστό χώρο. Θα μπορούσε να κάνει καλύτερο τελείωμα ο Ιωαννίδης, αν και δεν ήταν πολύ εύκολο. Δεν αντέδρασε καλά ο Γιαννιώτης, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη…»




«Ο Μπερνάρ έχει καλή αντίληψη του χώρου , βοηθάει σε κλειστές άμυνες τον Παναθηναϊκό. Έχει ισορροπία ο Παναθηναϊκός, ξέρει τι θέλει να κάνει. Έχει μια σταθερότητα και δεν κινδυνεύει πάρα πολύ. Ο Ιωαννίδης έδωσε βαθμούς σε 3 παιχνίδια συνεχόμενα. Όταν έλειπε ο Σπόραρ, εκείνος τον κάλυψε με το παραπάνω.»

Για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ με τον Μάνταλο στο Καραϊσκάκη: «Δεν είναι πέναλτι.»




Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News