Κάτας: "Πρέπει να μάθουμε από αυτό που συνέβη" - Ποιους παίκτες αποθέωσε

Κάτας: "Πρέπει να μάθουμε από αυτό που συνέβη" - Ποιους παίκτες αποθέωσε

Στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε μετά την νίκη επί της Αρμάνι ο Όντεντ Κάτας.

Ο τεχνικός των πρασίνων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μακ, Παπαγιάννη, Μπέντιλ και Παπαπέτρου ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος με την επιστροφή του Νέντοβιτς

Αναλυτικά

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα με πολλή ποιότητα, στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να τους ελέγξουμε, είχαμε μόλις τρεις ασίστ. Μιλήσαμε όμως στο ημίχρονο και είμαι χαρούμενος για το δεύτερο εικοσάλεπτο. Προσπαθήσαμε, κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα και δείξαμε χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλους, οδηγεί σε σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορείς να μεταφέρεις πράγματα από το ένα ματς στο άλλο. Χρειάζεται ένταση και ενέργεια, απέναντι στη Μπασκόνια δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Απόψε κάποιες άμυνες μας την έδωσαν, κάθε ματς είναι διαφορετικό για να βρεις τον ρυθμό και να πάρεις το μομέντουμ. Πρέπει να μαθαίνεις να αντιδράς, να μένει η ομάδα μαζί. Ήμασταν θετικοί στον πάγκο μετά από το πρώτο μέρος, μείναμε στο πλάνο μας και χαίρομαι.

Η συνολική αντίδραση ήταν σπουδαία, δεν πρέπει να μιλήσουμε για έναν παίκτη, αλλά για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος και για τον Σέλβιν Μακ, για τον Παπαγιάννη, για τον Μπέντιλ, για τον Παπαπέτρου, όποιος πάτησε το παρκέ στο δεύτερο μέρος έκανε τη δουλειά, πάλεψε για το ριμπάουντ, ο Χεζόνια έβαλε μεγάλα σουτ, έστω κι αν έκανε το πέμπτο του φάουλ. Πρέπει να μάθουμε από αυτό που συνέβη απόψε.

Είμαι επίσης χαρούμενος για την επιστροφή του Νέντοβιτς, μας έλειψε εντός κι εκτός παρκέ. Συγκεντρώνει την προσοχή της αντίπαλης άμυνας, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να μείνει υγιής. Παίξαμε με σπουδαίες ομάδες στη EuroLeague, μας έλειψε στο κομμάτι της επίθεσης”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News