Καρπετόπουλος: «Προβληματίζουν οι μέτριες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού»

Καρπετόπουλος: «Είμαι Ολυμπιακός!» (vid)

Το σχόλιο του δημοσιογράφου Αντώνη Καρπετόπουλο για το αποψινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Ο Παναθηναϊκός δεν πάει στο παιχνίδι όσο ήρεμα ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελε.

Οι μέτριες εμφανίσεις μετά τη διακοπή προβληματίζουν, ωστόσο το καλό γι’ αυτόν είναι ότι σε αυτό το διάστημα είδε την ομάδα του να κάνει το συγκριτικά καλύτερο παιχνίδι της σε ένα ντέρμπι: στο ματς με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός ήταν καλός διότι δεν χρειαζόταν να πάρει την πρωτοβουλία κι απ’ την Τούμπα όταν πέρασε νικηφόρα, σε αντεπιθέσεις στηρίχτηκε κι όχι σε κατοχή μπάλας.

Όμως, τότε είχε τον Αϊτόρ, που στη νίκη εκείνη ήταν ο καλύτερος παίκτης του.

Ο Γιοβάνοβιτς θα δώσει πιστεύω θέση βασικού στον Κώτσιρα, θα ξεκινήσει τον Πούχατς επειδή κι ο Χουάνκαρ δεν είναι στα σούπερ του, θα παίξει 4-3-3 με Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλη (ή Τσόκαϊ) στους χαφ και θα βάλει τον Μπερνάρ στους τρεις μπροστά. Όμως το πραγματικό μυστήριο είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου είπε μετά το ματς με τον ΟΦΗ ότι θα πάρει τον Τάισον στην αποστολή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει παίκτες. Πριν το προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό γκρίνιαζε για την απουσία του Μπράντον Τόμας, που σήμερα τον υπολογίζει όλο και λιγότερο.

Ο Ρουμάνος περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τον Σοάρες, που ξαφνικά ερωτεύτηκε. Με απόντες τους Ελ Καντουρί, Κούρτιτς και Σοάρες, στους χαφ έχει τέσσερις παίκτες για τρεις θέσεις: τον Κωνσταντέλια θα τον στείλει στην επίθεση δίπλα στον Ολιβέιρα, που είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω στον Ζίβκοβιτς…

Ξέρει ότι απ’ τον Γιοβάνοβιτς μετράει δύο πικρές ήττες στη σειρά. Ο ΠΑΟΚ για να λυγίσει τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του στη χρονιά. Δεν είναι ποτέ εύκολο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News