Καρλίτος... ξανά για ενδεκάδα;

Οι «τάσεις φυγής» φέρνουν πρόβλημα πίσω από τους Μακέντα - Καρλίτος

Εξαιρετικές οι κινήσεις του Καρλίτος με τη μπάλα στο διάστημα που έπαιξε στο Καραϊσκάκη, με δύο φοβερά σουτ να φεύγουν από τα πόδια του.

Ο Ισπανός δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, το veteran leadership ενός παίκτη που έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα εμπειρίας σε αυτόν τον Παναθηναϊκό είναι απαραίτητο.

Ο Ίβηρας είναι ανταγωνιστικός κι ο σύλλογος χρειάζεται έναν executive finisher σαν αυτόν, τον οποίο στο ξεκίνημα της σεζόν έκανε ότι μπορούσε όχι για να τον βοηθήσει, αλλά για να τον… κάψει.

Σε μια αρμονική, πραγματικά αποτελεσματική επίθεση, ο Καρλίτος μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή αλληλοσυμπληρώματος με τους Ιωαννίδη, Μακέντα τα χαρακτηριστικά των οποίων “δένουν” αφού είναι φορ διαφορετικής υφής και δυναμικής.

Αυτό δε σημαίνει ότι στην παρούσα φάση ο Καρλίτος μπορεί να μεταμορφωθεί σε πρώτο όνομα στη μαρκίζα μιας και ο Μακέντα είναι σε φόρμα, αλλά δεν είναι για να τον πετάς κιόλας και να του δίνεις χρόνο μόνο στα τελευταία δεκάλεπτα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον στηρίξει όσο μπορεί, παίρνοντας το καλύτερο από αυτόν ως πρωταγωνιστή σε μια ισορροπημένη επίθεση την οποία ακόμα ψάχνουμε από τον Σεπτέμβρη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News