Καραγκούνη - Newspao: «Βγήκαν οι... αποδείξεις με Ολυμπιακό - Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους»

Καραγκούνη - Newspao: «Βγήκαν οι... αποδείξεις με Ολυμπιακό - Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους»

Η Πέννυ Καραγκούνη μίλησε στο newspao.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 3-1 στον κατάμεστο «Άγιο Θωμά».

Προερχόμενη από το χώρο του beach volley, η Πέννυ Καραγκούνη πήρε μια μεγάλη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι. Να αφήσει τις αμμουδιές και να επιστρέψει στη σάλα. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτό που αποζητούσε και η συνεργασία των δύο θα έλεγε κανείς πως «σφραγίστηκε» αυτόματα!

Στο πρώτο της ντέρμπι των αιωνίων η 28χρονη ακραία γνώρισε την αποθέωση από τους χίλιους και βάλε οπαδούς του συλλόγου. Είναι για εκείνη, μια πρώτη δικαίωση για την απόφασή της να επιστρέψει στη γυναικεία Volleyleague για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Πώς βίωσε το σπουδαίο παιχνίδι στον Άγιο Θωμά;

Νότης Καμπέρης

«Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό απέδειξε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει βάλει στόχο πρωτάθλημα και κύπελλο. Παρ όλα αυτά δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς αυτό που μετράει είναι η απόδοση μας στα play off.
Σήμερα έπαιζαν δυο καλές ομάδες και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα σετ ήταν πολύ οριακά. Στο τρίτο σετ χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας , πίεσε και ο Ολυμπιακός με σέρβις και μπλοκ ενώ πήρε τα περισσότερα rally. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Όσον αφορά τα παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι παρά πολύ σημαντικό που θα παίξουμε και τα δυο ματς με Οστάνδη εντός έδρας γιατί θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου, ο οποίος πραγματικά είναι εκεί για εμάς σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια.
Για τον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλές ξένες παίχτριες, αλλά στην καλή μας μέρα, μπορούμε να είμαστε νικήτριες με όλους τους αντιπάλους εντός και εκτός συνόρων.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News