Κάποιες «φωνές» πρέπει να χαμηλώσουν!

Σε άλλο γήπεδο ο Παναθηναϊκός, τον "ξεφτίλισε" ο Πασκουάλ

Τα αποτελέσματα του πρωταθλητή στα φιλικά είναι απολύτως φυσιολογικά: είναι τα αποτελέσματα μιας καλής ομάδας που τρέχει την σεζόν με μια δυο ελλείψεις στο 1 και στο 4 – πράγμα, που έχει ως αποτέλεσμα, εκτός έδρας κυρίως, οι λύσεις που μετρά στα χέρια του ο προπονητής να είναι λιγότερες.

Ο Πρίφτης προσπαθεί πάντα για το καλύτερο παίρνοντας πολλά από ρολίστες: υπάρχουν ματς στα οποία την διαφορά την έκανε ο Φλόιντ, ο Οκάρο, ο Πέρι.

Είναι ένας καλός επαγγελματίας ο κόουτς, αλλά όχι θαυματοποιός. Αν μας αρέσει να τον κρίνουμε ως θαυματοποιό κάθε φορά που ο ΠΑΟ θα γνωρίζει μια ήττα θα τον στήνουμε στον τοίχο, όπως τις προάλλες μετά τη συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι εύκολο, αλλά είναι και άδικο. Δεν έχει μαζί του ο προπονητής ούτε τον Διαμαντίδη, ούτε τον Μπατίστ, ούτε τον Μποντίρογκα, ούτε ένα ρόστερ αξίας 25 εκατ ευρώ.

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να πάει στο Final 4, μην το ξεχνάμε αυτό και αναλογιζόμενοι το μπάτζετ, ίσως πρέπει κάποιες φωνές να χαμηλώνουν την έντασή τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News