Καμπετσής: Οι δύο δρόμοι και οι 500.000 ευρώ!

«Μνηστήρας» από Ελλάδα για Καμπετσή

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό επιθετικό να έχει δύο δρόμους την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο Καμπετσής τις τελευταίες ημέρες είναι μονίμως στο γκρουπ εξέλιξης, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι δεν τον υπολογίζει.

Σύμφωνα με την Sportday, τον Ιανουάριο οι δρόμοι του είναι πλέον δύο: είτε θα συνεχίσει μόνο δανεικός για έξι μήνες και βλέπουμε στο εξωτερικό, είτε θα μείνει ελεύθερος για ελληνική ομάδα όπου έχει ήδη εκδηλωθεί σοβαρό ενδιαφέρον από ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος είναι αρκετά σύνθετος κι έχει να κάνει με τα τροφεία του. Αν μείνει ελεύθερος και στραφεί στο εξωτερικό η όποια ενδιαφερόμενη ομάδα θα πρέπει να καταβάλει τροφεία καθώς δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 23 προς τον Ολυμπιακό την Ντόρτμουντ και τον Παναθηναϊκό, τις ομάδες δηλαδή που τον εξέλιξαν.

Ολο ποσό να προσεγγίζει το μισό εκα.τ ευρώ Καμία ομάδα δεν θα καταβάλει ένα τόσο σημαντικό ποσό σε μία μεταγραφή Ελληνα παίκτη ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Μία από τις ωραίες ενέργειες του Καμπετσή:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News