Καλύτερος αθλητής για το 2018 (poll)

Καλύτερος αθλητής για το 2018 (poll)

Πολλοί ήταν οι αθλητές του Παναθηναϊκού που διακρίθηκαν μέσα στο 2018. Ποιος θα κερδίσει το φετινό βραβείο του Newspao.gr;

Ας δούμε τις υποψηφιότητες:

Νικ Καλάθης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σημείωσε την πιο παραγωγική του χρονιά στη regular season της Euroleague. Έκανε εξωπραγματικά πράγματα στο παρκέ και οδήγησε την ομάδα του στα πλέι οφ της Euroleague και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι ο αρχηγός… με τα όλα του!

Μάικ Τζέιμς: Ήρθε στα μέσα της σεζόν και ήταν… ο Τζέιμς που όλοι γνωρίζαμε. Ήταν ο παίκτης «κλειδί» για τη διατήρηση της πράσινης παράδοσης που θέλει την ομάδα να κατακτά τουλάχιστον ένα τίτλο τη σεζόν!

Δημήτρης Κουρμπέλης: Το ποδοσφαιρικό τμήμα «επιβίωσε» λόγω της συμβολής του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έκανε τη διαφορά στον άξονα για την ομάδα και την βοήθησε τα μέγιστα να εξασφαλίσει αρκετούς βαθμούς εντός του αγωνιστικού χώρου. Συνεισέφερε και στη διαμόρφωση καλού κλίματος στα αποδυτήρια.

Ρόμπιν Λουντ: Ο Δημήτρης Σαραβάκος τον είχε χαρακτηρίσει ως τον πολυτιμότερο παίκτη του Παναθηναϊκού. Πέρυσι, ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός και με την ποιότητά του ξεχώρισε στους αγωνιστικούς χώρους.

Xρήστος Βολικάκης: Αποτελεί, πιθανώς, ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική ποδηλασία! Ο Έλληνας αθλητής σάρωσε τα μετάλλια και τις διακρίσεις μέσα στο 2018, κάνοντας περήφανους “πράσινους” και Έλληνες φιλάθλους!

Σωτήρης Πανταλέων: Σαν το παλιό… καλό κρασί! Ο Πανταλέων έχει μεγάλη ψυχή. Στα 38 του χρόνια ήταν η μεγάλη προσωπικότητα που ξεχώρισε για το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι κατόρθωσαν να παραμείνουν στην κατηγορία της Volleyleague και το συγκεκριμένο επίτευγμα τη δύσκολη περίοδο που διήνυσε το «τριφύλλι» πέρασε… από τα δικά του χέρια.

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: Ο γιος του κόουτς αποτελεί το «αύριο» του ελληνικού βόλεϊ. Βλέπετε… και το τμήμα βόλεϊ βασίζεται σε… «μπέμπηδες». Ο Ανδρεόπουλος junior εντυπωσιάζει κάθε εβδομάδα με τις επιδόσεις του στο τμήμα του Παναθηναϊκού.

Φεντερίκο Μακέντα: Ο Ιταλός επιθετικός αποτέλεσε τη μοναδική μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι και ο Νίκος Νταμπίζας «χτύπησε» λίρα εκατό! Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάθε φορά φόβητρο για την αντίπαλη άμυνα. Δεν θα μπορούσε να το είχε φανταστεί κανένας το πως θα εξελισσόταν ο συγκεκριμένος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Κιθ Λάνγκφορντ: Τι και αν… πατάει στα 36 του χρόνια ο Αμερικανός γκαρντ δεν χαμπαριάζει. Μάλιστα, στην Ευρωλίγκα παραλίγο να κάνει και… ρεκόρ καριέρας, όταν πέτυχε με το «τριφύλλι» 33 πόντους. Ποτέ δεν ξεγράφεις έναν παίκτη σαν τον Λάνγκφορντ.

Κρις Σίνγκλετον: Ήταν εκεί, όταν τον χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός. Αν και πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος, ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε… «πάρτι» στον αέρα στα περισσότερα από τα παιχνίδια της ομάδας, ενώ αποτελούσε και το πιο σταθερό χέρι από τα 6,75.

Καλύτερος αθλητής του 2018

Νικ Καλάθης
Μάικ Τζέιμς
Δημήτρης Κουρμπέλης
Ρόμπιν Λουντ
Χρήστος Βολικάκης
Σωτήρης Πανταλέων
Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος
Φεντερικό Μακέντα
Κιθ Λάνγκφορντ
Κρις Σίνγκλετον

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News