Καλωσόρισαν... Γουάιλι στον Παναθηναϊκό! (vids)

Καλωσόρισαν... Γουάιλι στον Παναθηναϊκό! (vids)

Ο Τζέικομπ Γουάιλι πρέπει να λογίζεται ως ο πρώτος παίκτης που θα προσθέσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έρχεται να προσφέρει στους «πράσινους», αθλητικότητα, παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, αλλά και αξιόπιστο σουτ, ειδικά από μέση απόσταση. Ουσιαστικά έρχεται για να καλύψει τις θέσεις «4» και «5».

Ο Αμερικανός φοργουορντ/σέντερ την χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας με τους Αντελαϊντ 36ερς, πριν ενταχθεί στα μέσα της σεζόν στην Γκραν Κανάρια.

Με την φανέλα της ισπανικής ομάδας είχε εξαιρετική παρουσία τόσο στην ACB, όπου αριθμούσε 16.5 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην EuroLeague είχε 10 πόντους και 2.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21.1 λεπτά συμμετοχής.

Ο παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο ήδη έχουν δημιουργηθεί σχετικά βίντεο, τα οποία τον καλωσορίζουν στο τριφύλλι.

Δείτε τα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News